Za več informacij, pomoč ali nakup pokličite

+386 31 505 515

ribnican dekoracija vrt

Les kot material za vrtno opremo in dekoracijo

Ustvarite naravno lepoto v vašem vrtu.

V vrtu si vsi želimo ustvariti prostor miru, lepote in povezanosti z naravo. Nič ne dopolni te izkušnje bolje kot uporaba lesa, materiala, ki je že od nekdaj cenjen zaradi svoje topline in naravne lepote. V tem blogu bomo raziskali, zakaj je les odlična izbira za vrtno opremo in dekoracijo ter se osredotočili na čudovite lesene izdelke, ki so izdelani prav v Sloveniji.

Zakaj Les?

Naravna Lepota in Trajnost: Les je material, ki je povezan z naravo, zato v vaš vrt prinaša naravno lepoto in toplino. Poleg tega je pravilno obdelan les zelo trajen in odporen na vremenske vplive, kar pomeni, da bo vaša lesena vrtna oprema ostala lepa in uporabna vrsto let.

Okolju Prijazen Material: Les je obnovljiv vir, ki ga je mogoče reciklirati in ponovno uporabiti. Z uporabo lesa v svojem vrtu prispevate k zmanjšanju obremenitve okolja.

Unikatnost in Prilagodljivost: Vsak kos lesa je unikaten, zato boste s svojo leseno vrtno opremo dodali poseben čar in karakter vašemu vrtu. 

ribnican vrt dekoracija

Leseni Izdelki iz Slovenije:

Leseni otroški stolček – sestavljiv: Vašim najmlajšim ponudite udoben in varen otroški stolček, ki je hkrati praktičen in prenosen. Leseni otroški stolček omogoča enostavno shranjevanje in prenašanje. Izžareva toplino in ponuja otrokom svet, ki je poln ustvarjalnosti, domiselnosti in vzbuja radovednost ter jim omogoča učenje skozi igro.Narejen je iz kakovostnega bukovega lesa.

Leseni ležalnik: Ustvarite si sproščen kotiček v vašem vrtu s slovensko izdelanim ležalnikom. Njegova elegantna oblika in udobna površina vam omogočata, da se prepustite udobju narave in uživate v trenutkih sprostitve. Leseni sestavljivi ležalnik iz smrekovega lesa z vzglavnikom iz jute. Zaradi boljše obstojnosti je les prebarvan z premazom za les.

Leseni barski stol: Popoln dodatek za vaš zunanji bar ali teraso. Ročno izdelan barski stol iz slovenskega lesa združuje estetiko in udobje ter ustvarja prijeten prostor za druženje s prijatelji. Združite svojo kuhinjsko mizo ali šank z barskim stolom iz vrhunskega jesenovega lesa. Naslonjalo za noge vam omogoča udobno sedenje med klepetom po kosilu ali večerji.

Leseni stolček: Rustikalni šarm in funkcionalnost se združujeta v slovensko izdelanem lesenem stolčku. Njegova trdna konstrukcija in estetski dizajn ga naredita idealnega za uporabo na terasi, vrtu ali notranjih prostorih. Leseni stolček je narejen iz masivnega hrastovega lesa in je lakiran, kar daje stolu še poseben videz in dodatno obstojnost.

ribnican vrt

Leseni izdelki iz Slovenije so odlična izbira za vsakega ljubitelja vrtnega urejanja. S svojo naravno lepoto, trajnostjo in funkcionalnostjo bodo ti izdelki vašemu vrtu dodali pridih slovenske obrti in prispevali k ustvarjanju edinstvenega in udobnega vrtnega prostora. Ne glede na to, ali si želite sproščen kotiček za branje knjige ali prostor za druženje s prijatelji, bodo leseni izdelki iz Slovenije ustvarili idealno okolje za uživanje v naravi.

Odkrijte našo široko ponudbo lesnih izdelkov in prispevajte k gradnji bolj trajnostne in zelene prihodnosti. Vaša podpora trajnostnim praksam je ključna za ohranjanje okolja in ustvarjanje boljše prihodnosti za nas vse.