Za več informacij, pomoč ali nakup pokličite

+386 31 505 515

 Deska za salamo in ožemalnik limon.

Zakaj kupiti lesena darila s tradicijo?

Vsi vemo, da darila delujejo. Predstavljamo vam naravna lesena darila v lični embalaži. Zagotavljamo vam, da boste z našimi darili marsikomu pričarali nasmešek na obraz. 

  Maser za noge v darilni embalaži.
 Lesena šatulja v darilni embalaži.

 - ker boste kupili le tradicionalne izdelke

- ker boste kupili izdelke, ki pričarajo pridih nostalgije
- ker boste kupili le unikatne izdelke

 

Imamo veliko zadovoljnih kupcev, med njimi je tudi

 

ALENKA GODEC , ki pravi:
»Za suho robo iz Ribnice, kot ji radi rečemo, vem že od malega pa tudi že od nekdaj je vsaj nekaj kosov bilo v kuhinji moje stare mame kot tudi moje mame. In nič drugače ni, odkar sem gospodinja tudi sama.

Da brez suhih, lesenih pripomočkov v kuhinji ne gre, se boste najbrž strinjali prav vsi, ki se radi motate po kuhinji. Izdelki so uporabni, praktični, lepo izgledajo pa še iz naravnega materiala so, kar mi daje dober občutek, kuhinji pa vdahne domačnost!
To, da z nakupom izdelkov prispevamo tudi k posaditvi novih dreves pa je sploh plemenito dejanje, ki bi moralo biti le še pika na i, da se odločimo za nakup lesenih kuhinjskih izdelkov!«

Ostali naročniki naših izdelkov so še : Maribor 2012, Gorenje, Najdi.si, Terme Krka, Siemens, Bayer, Schnaider Electric…

Brez težav bomo našli pravo darilo za vas.

P.S.: Pomembna informacija pa je, da vam ob nakupu nad 40 eur podarimo Svilanitovo kuhinjsko krpo. Akciaj velja do 30. 12. 2011. Vse kar morate storiti je vpisati v opombo pri naročilu SVILANIT in kakovostna kuhinjska krpa bo vaša.