Za več informacij, pomoč ali nakup pokličite

+386 31 505 515

 Deska za salamo in ožemalnik limon.

Vsi vemo, da darila delujejo. Predstavljamo vam naravna lesena darila v lični embalaži. Zagotavljamo vam, da boste z našimi darili marsikomu pričarali nasmešek na obraz. 

Ste se preselili v hišo, kjer je lepa okolica, čist zrak, v redu sosedje, potem pa zvečer želite zaspati in zaslišite ropot na podstrešju!

Nekega dne so snežinke v Špelinem mestu s svojim plesom razveseljevale ljudi. Razposajeno so poletavale nad bližnjim gričem in prikimavale otroškim pogledom, ki so zrli skozi okna visoko v nebo. Špelin pogled na letošnje prve snežinke, ki so se obešale na drevesa in poskakovale po pločniku je izžareval nepopisno veselje. Zima, zima bela… si je znano otroško pesem v mislih pričela prepevati Špela.

Masaža je najstarejša in najbolj enostavna nega za pridobivanje in ohranjanje trdnega zdravja. Z masažo odpravimo ali omilimo morebitne bolečine v mišicah, sklepih ali vezivnem tkivu.

Ribničan jamči na vse izdelke 30 dnevno garancijo. V kolikor z izdelkom ne boste zadovoljni jih brez problema lahko vrnete na naš naslov in vrnili vam bomo denar in to brez kakršnega koli vprašanja.

Les je prijazen in topel material, ki v nas vedno znova zbuja ugodne estetske občutke. Le stežka si predstavljamo, da v našem domu ne bi srečevali in uporabljali lesa in izdelkov iz tega plemenitega materiala – od pohištva za opremo bivalnih prostorov, prek parketa in drugih lesenih talnih oblog, vse do vrat in lesenih okenskih okvirjev lesenih kuhinjskih pripomočkov.

V naši trgovini so vsi izdelki naravno leseni ali pa premazani z naravnim premazom za les, ki ga dodatno ščiti. Čiščenje posod in drugih lesenih izdelkov je enostavno, obrišemo jo le z vlažno krpo.

Pri opremi kuhinje se po eni strani vračamo k topli in z nostalgijo obarvani kuhinji, kjer prevladuje uporaba naravnih materialov. Po drugi strani pa je za zadnje modne smernice značilna kuhinja minimalističnega videza v slogu neomodernizma.