Franšiza Ribničan

 

Ribničan je spletna trgovina, ki se ukvarja s prodajo lesenih izdelkov in suhe robe od leta 2008 dalje. Ribničan vam ponuja službo, s katero boste lahko prodajali izdelke z najstarejšo tradicijo.

 

Naša suha roba in leseni izdelki so kakovostni izdelki narejeni v deželi suhe robe. Gre za zelo kvalitetne izdelke, ki imajo dolgoletno tradicijo. Izdelki iz dežele Ribnice niso navadni izdelki, narejeni so s spretnimi rokami najstarejših mojstrov rokodelstva pri nas.

 

Naše izdelke kupujejo podjetja kot so Siemens, Gorenje, Najdi.si, Terme Krka, Svilanit in še mnogi drugi. Ponujamo vam posel, ki temelji na prodaji lesenih izdelkov in suhe robe.

 

Tako smo se odločili, da vse naše izkušnje, zmage, napake in poslovanje delimo z vami in vam dober posel.

 

Iščemo podjetne posameznike z željo po uspehu, ki bodo pri vodenju franšizne enote Ribničan delovali kot samostojna pravna seba. Če ste vi ta oseba si ogledje našo ponudbo.

 

Franšizna mesta razpisujemo za naslednje lokacije: Ljubljana, Maribor, Murska Sobota, Kranj, Bled, Celje, Nova gorica, Novo mesto in Portorož.

 

V kolikor resnično razmišljate o nakupu Ribničan franšize, vas prosimo da izpolnite obrazec spodaj ali pošljete sporočilo na prodaja@ribnican.si

 

Oddajte povpraševanje